Klausyti gyvai

24:00 - 06:30

Nakties garso takelis

Streetrace finalas ir Rally Classic Druskininkuose – tą pačią dieną, bendroje trasoje

Jau tradiciškai Lietuvos „Streetrace” čempionatas finišuos Druskininkuose. Pasibaigus paskutiniam 6 etapui išaiškės ne tik naujieji čempionai klasėse, bet ir stipriausia sezono komanda. Negana to – tą pačią dieną Druskininkuose baigsis ir šiųmečiai Lietuvos ralio bei ralio sprinto čempionatai. 6 „Streetrace” etapo bei „Rally Classic 2019” organizatoriai šiemet susivienijo, jų kuruojamos trasos susipynė į vieną visumą, tad finalinis akordas laukia tikrai skambus. Trijų skirtingų disciplinų finalai tame pačiame mieste, tą pačią dieną ir su bendra apdovanojimų ceremonija – įvyksta tikrai ne kasdien. Apie ralį Druskininkuose FM99 pasakojo vienas iš “Marimotors racing” klubo atstovų Ronaldas Rutkauskas:

Ronaldas Rutkauskas

Vaizdas iš „Streetrace” perspektyvos
Finalinis Lietuvos „Streetrace” čempionato etapo pasirodymas Druskininkuose pamažu tampa tradiciniu. Pirmą kartą greituminio slalomo varžybas Gardino gatvėje, „Marimotors racing” komanda surengė 2015 metais, o pernai, po kelių metų pertraukos, organizatoriai grįžo prie senos idėjos ir sportininkus iš visos šalies vėl pakvietė prie starto linijos rudenėjančio kurorto gatvėse.

Nuotrauka iš 2018m ralio

„Rally Classic 2019” tą pačią dieną, tame pačiame mieste
Rally Classic 2019“ – tai paskutinis ir svarbiausias nenuspėjamo ir intriguojančio Lietuvos ralio čempionato etapas, kuriame geriausi Lietuvos ralio meistrai stoja į lemiamą kovą dėl čempiono titulo nepaprasto grožio aplinkoje.
Šis etapas gali pasigirti itin aršia ir intriguojančia kova – kova dėl čempiono titulo. Tai renginys, kuris pritraukia žiūrovus ne tik iš visos Lietuvos, bet ir kaimyninių valstybių: Lenkijos ir Baltarusijos.
Finalinis etapas garantuoja, jog žiūrovai išvys besąlygišką kovą tarp favoritų ir didžiules kitų lenktynininkų pastangas sėkmingai užbaigti ralio sezoną. „Rally Classic” 2019 Jūs pamatysite veržlumą, energijos antplūdį, pergalės troškimą ir sezoną vainikuojančią čempionato pabaigą. Čia tampama čempionais!

Visos dienos įvykius iš „Streetrace” trasos Druskininkuose bus galima stebėti ir tiesioginės vaizdo transliacijos metu portale http://gazas.lt. Transliacija prasidės 10 valandą ir tęsis iki vakaro, kol Gardino gatvėje finišuos paskutinis „Rally Classic” automobilis.

Varžybų vaizdo klipas: https://youtu.be/ZcrOZsHSGOc

Kitos naujienos

Kikbokso entuziastai ir sporto gerbėjai jau laukia įspūdingo įvykio, kuris kels aistras ir adrena...

Bus apribotas eismas. Balandžio 28 d. Alytuje organizuojama futbolo klubo „Dainava“ gerbėjų eisena. Todėl...

Šiandien vyko konkursas Šv. Benedikto gimnazijos direktoriaus pareigoms užimti, praneša Alytaus miesto sa...