Klausyti gyvai

24:00 - 06:30

Nakties garso takelis

2011 metų sporto miestas – Alytus

Sporto vadybos asociacija jau antrus metus rengia Sporto vadybos apdovanojimus, kuriais siekiama motyvuoti talentus ir skatinti naujų idėjų sklaidą, įvertinti geriausius sporto vadybos pavyzdžius, supažindinti su jais visuomenę ir taip prisidėti prie sporto vystymo Lietuvoje.
Paraiškos buvo pateiktos siūlymui įvertinti ir apdovanoti Alytaus miesto savivaldybę trejose nominacijose iš keturiolikos.
Skelbiant metų nominacijas, Alytaus miestas buvo paminėtas kaip lygiavertis sporto partneris tarp Kauno, Vilniaus ir Panevėžio miestų.
č®vertinant metų sporto infrastruktūros objektą, į finalinį etapą pateko Š½iemos pramogų kompleksas „Snow Arena”, Alytaus sporto arena ir Kauno „Š½algirio” arena. Pastarajai ir atiteko metų sporto infrastuktūros nominacija.
č®vertinant savivaldybės bendradarbiavimą su sporto organizacijomis, infrastruktūros vystymąsi, sporto talentų ugdymą, jaunimo įtraukimą į kūno kultūrą ir sportą, viešąją ir privačią partnerystę, renkant metų sporto miestą, Jungtinės Karalystės ambasadorius David Hund garsiai ištarė ir paskelbė Alytaus miestą.
Aidint aplodismentams, apdovanijimas buvo įteiktas Alytaus miesto savivaldybės merui Feliksui Džiautui. Miesto meras padėkojo už apdovanojimą ir pakvietė visus norinčius atvykti į Dzūkijos sostinę ir įsitikinti, kad miestui suteikta garbė yra teisinga ir tikslinga.

———–
Kalbėk
[email protected]

Kitos naujienos

Alytaus nakvynės namai atsisveikina su savarankiško gyvenimo namų gyventoju: „Išėjo Rimantas Šaparnis, - ...

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėlnetei...

Elayork su atokvėpiu pristato pristato savo naujausią muzikinį kūrinį „Ne Laiku"...

Jau balandžio 19 d., Lazdijų Nepriklausomybės aikštėje šurmuliuos mokomųjų mokinių bendrovių regi...