Klausyti gyvai

24:00 - 06:30

Nakties garso takelis

G. Vitkauskienė: „Lopšelį-darželį reikėjo kurti kaip namus“

60-ojo jubiliejaus proga miesto vadovai ir pasveikino Alytaus lopšelio-darželio „Boružėlė“ direktorę Gitą Vitkauskienę. Alytaus miesto savivaldybės meras Jurgis Krasnickas  jubiliejaus proga direktorei už ilgametį kūrybišką pedagoginį ir sėkmingą švietimo vadybinį darbą bei gerosios darbo patirties sklaidą įteikė padėką.

J. Krasnickas, G. Vitkauskienė, N. Makštutienė, D. Jeremičienė, V. Valūnas
J. Krasnickas, G. Vitkauskienė, N. Makštutienė, V. Valūnas

Sveikindamas jubiliatę Alytaus miesto savivaldybės meras J. Krasnickas jai linkėjo geros sveikatos ir kuo geriausios kloties, o Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja N. Makštutienė – sėkmingai ir energingai dirbti švietimo srityje dar mažiausiai penkerius metus.

„Ši direktorė yra labai ramus žmogus. Vadovui turėti tokią savybę yra didelė vertybė. Jūs visada visus klausimus ir problemas sprendėte ramiai, kompetentingai, telkėte bendruomenę, todėl neatsitiktinai vaikai ir jų tėveliai visuomet noriai renkasi Jūsų vadovaujamą įstaigą“, – sveikindamas gražaus jubiliejaus proga sakė Švietimo skyriaus vedėjas V. Valūnas.

Alytaus lopšelio-darželio „Boružėlė“ direktorė Gita Vitkauskienė šiai įstaigai vadovauja nuo pat jos įkūrimo – jau 25-erius metus. ƒ„Prieš 25-erius metus vyko šios įstaigos statybos. Lopšelį-darželį reikėjo kurti kaip namus, kad būtų jauku ir vaikams, ir darbuotojams“, – sakė direktorė. Gita Vitkauskienė padėkojodirbantiems ir buvusiems darbuotojams, kurie prisidėjo prie šio darželio įkūrimo, sau linkėjo dvasinės ramybės, teigdama „Tik dvasiniai dalykai duoda tolimesnį kelią fizinei sveikatai“.

Viešųjų ryšių skyriaus informacija

Kitos naujienos

Kikbokso entuziastai ir sporto gerbėjai jau laukia įspūdingo įvykio, kuris kels aistras ir adrena...

Bus apribotas eismas. Balandžio 28 d. Alytuje organizuojama futbolo klubo „Dainava“ gerbėjų eisena. Todėl...

Šiandien vyko konkursas Šv. Benedikto gimnazijos direktoriaus pareigoms užimti, praneša Alytaus miesto sa...