Klausyti gyvai

24:00 - 06:30

Nakties garso takelis

„Hidrobalt“ eglutė: Labai greitai atsirado idėja, o galutinis variantas buvo visiškai kitoks nei planuota!

UAB „Hidrobalt“ pastatė savo pirmąją eglutę „FM99“ kalėdinių eglučių parke!

„Anksčiau nesame dalyvavę šioje jūsų gražioje akcijoje. Mintis dalyvauti kilo ekspromtu dviems sandėlio darbuotojoms Vilmai ir Danutei, tiesiog gavus iš jūsų laišką su pasiūlymu sudalyvauti. Labai greitai atsirado ir idėja iš ko gaminsime eglutę, nors galutinis variantas buvo visiškai kitoks nei planavome pačioje pradžioje“, – eglutės istoriją pasakoja Vilma iš „Hidrobalt“.

Gamyba truko apie savaitę, o gamino beveik visas kolektyvas: „Gaminome iš savo parduodamų žarnų, o prie šio darbo vienaip ar kitaip prisidėjo beveik visi Alytaus filialo darbuotojai.“

Kuriant kartu idėjų atsirado dar keliems metams į priekį, pasakoja Vilma, visi darbuotojai pasirodė labai kūrybingi ir kiekvienas turėjo savo eglutės – vis kitokią ir įdomesnę!

Danutė ir Vilma eglutę puošė, o kolektyvo vyrai padarė karkasą ir ieškojo eglutės gabenimo sprendimų. Atgabenti nebuvo paprasta, nes eglutės ūgis siekia per du metrus – apie 2.20 m.

„Bet viskas pavyko puikiai. Ačiū jums už šią gražią iniciatyvą:)“ – džiaugiasi Vilma ir dalijasi kūrybinio proceso akimirkomis!

Kitos naujienos

Trečiadienį paskelbus mobilizaciją didžiausiose nacionalinėse Lietuvos kariuomenės pratybose „Perkūno gri...

Aplinkos ministras patvirtino 

Alytaus jaunimo centro bendruomenė kreipėsi į Alytaus miesto merą ir tarybos narius. Kreipimąsi p...

Kviečiame pasiklausyti pokalbio su šauniais antrokais iš Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos