Klausyti gyvai

20:00 - 24:00

Vakaro dvelksmas

Alytaus miesto socialinių paslaugų centre – apskrities vaikų suvažiavimas

Šiandien Alytaus miesto socialinių paslaugų centre vyko apskrities vaikų suvažiavimas. Šventės metu iš skirtingų Pietų Lietuvos miestų suvažiavę vaikai turėjo įvairių užsiėmimų. Rengė savo prisistatymus ir pasirodymus, varžėsi sportinėse – kūrybinėse varžybose, šoko su policijos pareigūnais.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Šventės metu iš skirtingų Pietų Lietuvos miestų suvažiavę vaikai turėjo įvairių užsiėmimų

Alytaus miesto socialinių paslaugų centro direktorė Gita Špucienė sako: „Idėja suburti apskrities  vaikų dienos centrus, kilo iš noro susipažinti ir palaikyti ryšius su kitais vaikų dienos centrais. Šiemet šventėje „Dzūkijos vaikų vasara“ dalyvauja 13 vaikų dienos centrų“. Pirmą kartą šventė surengta 2012 metais, kuria siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į Alytaus miesto socialinių paslaugų centro veiklą.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Šventės metu vaikai rengė savo prisistatymus ir pasirodymus, varžėsi sportinėse – kūrybinėse varžybose, šoko su policijos pareigūnais

Patys vaikai yra labai susidomėję „Dzūkijos vaikų vasaros“ švente, jie noriai joje dalyvauja ir ruošia pasirodymus. O Vaikų dienos centro lankomumas, priklauso nuo metų lauko. Vasarą vaikų lankosi daugiau, o mokslo metų laiku nemažai ateina po pamokų.

 

 

Kitos naujienos

Prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje vairuotojas kaltinamas klastojęs automobilių kelion...

Lietuvos Vyriausybės rũmuose minimas Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metis.

Alytaus miestas, kuris 2003 m. vykusiame referendume buvo pats pro-europietiškiausias visoje šaly...

Dzūkijos futbolo klubas DFK „Dainava“ po ilgos pertraukos pagaliau grįžta žaisti į Alytų - savo n...