Klausyti gyvai

24:00 - 08:00

Nakties garso takelis

Alytuje įvyko biliardo turnyras „Club9” Taurei laimėti

Š į savaitgalį, rugsėjo 29 dieną, Alytaus biliardo klube „Club9” įvyko biliardo turnyras „Club9” Taurei laimėti.
Nuo pat ankstaus šeštadienio ryto į Alytų susirinko didelis būrys biliardo profesionalų iš visos Lietuvos, viso startavo 23 vyrai ir 7 merginos. Turnyras sulaukė tiek alytiškių, tiek vienų tituluočiausių Lietuvos biliardo sportininkų, kurie per visą savo sportinę karjerą ne vieną kartą rankose laikė nugalėtojų taures, tiek naujų ir perspektyvių biliardo entuziastų. Š½aidžiama buvo Pool-9.

Vyrų grupėje pirmajame etape po pusės dienos trukusių įnirtingų ir įdomių kovų paaiškėjo 8 stipriausi vyrai: J. Zagorskis, J. Bauža, M. Š alkauskas, M. Aleksonis, N. Blaževičius, M. Jofė, D. Vetrenka ir vienintelis alytiškis D. Liegus.

Antrasis etapas prasidėjo aršiomis 8 stipriausių turnyro dalyvių kovomis prie biliardo stalo. Po įnirtingų kovų vyrų viename pusfinalyje susitiko du to paties Kauno biliardo klubo „ENTRY” atstovai Marius Jofė ir Nerijus Blaževičius, kur rezultatu 5-3 Mariuj teko pripažinti Nerijaus pergalę. Kitame pusfinalyje susitiko kaunietis Justas Bauža ir Mindaugas Š alkauskas iš Rumšiškių. Jų susitikimui prireikė kontrolinės partijos. Kontrolinėje partijoje „auksinį” 9-tąjį kamuoliuką į kišenę pasiuntęs Mindaugas užsitikrino vietą finale.

Finale žaisti sekėsi kur kas geriau M. Š alkauskui, kur rezultatu 6:4 nesunkiai įveikė N. Blaževičių. O dėl trečios vietos susirungė Marius Jofė su Justinu Bauža kur taip pat rezultatu 6-4 nugalėjo Marius. Taigi, prizininkais tapo trys Kauno biliardo klubo „ENTRY” atstovai, trečias Marius Jofė, antras Nerijus Blaževičius ir čempiono vardą iškovojo Mindaugas Š alkauskas.

Moterų grupėje septynios merginos žaidė dviejų minusų sistema, iki 3 laimėtų partijų, finale – iki 4. Po labai atkaklių ir elegantiškų mačų į finalą pateko kaunietė Indrė ir Alytaus vardą ginanti Rytė Dapkevičiūtė. Merginų finalas buvo labai įtemptas, taškas į tašką ir tik po kontrolinės partijos rezultatu 4-3 nugalėjo Indrė. Taigi, trečiąją vietą iškovojo kaunietė Augustė Mikulėnaitė, antroji vieta atiteko alytiškei Rytei Dapkevičiūtei, o turnyro čempione tapo kaunietė Indrė Š tarkaitė. Smagu jog visos prizininkės atstovavo biliardo klubą „Club9”.

————
Kalbėk [email protected]

Kitos naujienos

Remiantis Alytaus policijos iškvietimų statistika, saugiausios naktinės pasilinksminimo vietos Al...

Jau tradiciniu tapęs festivalis gamtoje „Vidur girių“ ir šiemet kviečia patirti bundančią Dzūkijos gamtą ...

Prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje vairuotojas kaltinamas klastojęs automobilių kelion...

Lietuvos Vyriausybės rũmuose minimas Lietuvos narystės Europos Sąjungoje ir NATO 20-metis.