Klausyti gyvai

21:00 - 24:00

Vakaro dvelksmas

Fotografijų konkurso „Blykstę Š ešėliui” nugalėtojai – Ignalinos rajono ir Alytaus moksleiviai

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos informuoja, jog baigėsi fotografijų konkursas – „Blykstę šešėliui”. Konkurso nugalėtojus išrinko komisija ir „Facebook” socialiniame tinkle Elektroninio deklaravimo paskyroje balsavę lankytojai. Nugalėtojais tapo moksleiviai iš Alytaus ir Ignalinos.

Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Finansų ministerijos viršininko pavaduotoja Vilma Vildžiūnaitė teigė, kad labai svarbu, jog jaunoji karta kuo anksčiau sužinotų apie šešėlinės ekonomikos daromą žalą valstybei bei savo žiniomis skatintų draugų, bei pažįstamų sąmojingumą.

Pasak jos, moksleiviai noriai dalyvavo konkurse ir kūrybiškai išreiškė savo požiūrį į „šešėlį”, o apskričių valstybinių mokesčių inspekcijų komunikacijos specialistai aktyviai prisidėjo organizuodami konkursą.

5-8 kl. kategorijoje fotografijų konkurso „Blykstę „šešėliui” laimėtoju tapo Ignalinos rajono Naujojo Daugėliškio mokyklos aštuntoko Dovydo Cicėno nuotrauka.

9-12 klasių kategorijoje originaliausia ir kūrybiškiausia pripažinta Alytaus Likiškėlių pagrindinės mokyklos 10b klasės mokinės Indrės Paulauskaitės fotografija.

———–

kalbėk [email protected]

Kitos naujienos

Gegužės 3 d. Alytaus apkr. VPK gautas moters (gim. 1975 m.) pareiškimas, kad gegužės 1 d. paskambinę nepa...

Gegužės 8 d. 17.30 val. Alytaus Jurgio Kunčino bibliotekoje (Seirijų g. 2) vyks lėlių teatro reži...

2024 gegužės 4 d., 12 val., Alytaus Jaunimo parke.

2024 m. gegužės 12 d. kartu su pirmuoju Respublikos Prezidento rinkimų turu vyks referendumas dėl...