Klausyti gyvai

24:00 - 06:30

Nakties garso takelis

Alytuje – Monrealio cirko „Cirque du Soleil” pasirodymas 3D kino ekrane

Gruodžio 25-ąją organizuojama COSMO ir „Forum Cinemas” kalėdinė COSMO VIP PREMJERA, kurioje bus galima pamatyti neįtikėtiną garsiojo Monrealio cirko „Cirque du Soleil” pasirodymą 3D kino ekrane – filmą „Cirque du Soleil: Visatos pakrašty”.

Š į filmą galėjau sukurti prieš dešimt ar penkiolika metų, tačiau, žinodamas, jog nesugebėsiu „Cirque du Soleil” pasirodymų grožio ir atmosferos perduoti žiūrovui, filmą vis atidėdavau ateičiai. Š iandien galiu parodyti tai, ką tiek metų nešiojausi širdyje„, – sako legendinių filmų „Terminatorius”, „Titanikas”, „č®sikūnijimas” kūrėjas Džeimsas Kameronas kartu su kitu kino grandu Endriu Adamsonu į trimačio kino ekraną perkėlęs įspūdingais pasirodymais visame pasaulyje išgarsėjusio Monrealio cirko „Cirque du Soleil” sukurtą šou.

Pasak Džeimso Kamerono, cirko šou perkelti į didžiuosius ekranus tapo įmanoma tik pasirodžius garsiajam „č®sikūnijimui”, kurio gamybai jo kompanija „Lightstorm Entertainment” sukūrė naujas kompiuterines kine naudojamas programas. Taigi, kuriant „Cirque du Soleil: Visatos pakrašty 3D” buvo panaudotos tos pačios ir netgi gerokai patobulintos technologijos, kuriomis buvo pastatytas „č®sikūnijimas”. Filmas yra profesionaliai įgarsintas lietuvių kalba.

„Cirque du Soleil: Visatos pakrašty 3D” – tai nei kinas, nei cirkas. Tai reginys, suteikiantis begalę emocijų: nuo nuostabos, kai užgniaužia kvapą, iki baimės, kai nejučia susigūži kėdėje; nuo ryžto pasikeisti ir gyventi šia diena iki susižavėjimo žmogaus galiomis. Garsiausios pasaulyje cirko trupės pasirodymų motyvus šiame filme jungia bendras siužetas ir idėja: už svajų ir iliuzijų ribų egzistuoja pasauliai, kuriuose žmonės gali viską.

Išankstinis ir išskirtinis kino seansas Alytaus kino teatre „Dainava” vyks gruodžio 25 d. 17 val.

———-

kalbėk [email protected]

 

Kitos naujienos

Trečiadienį paskelbus mobilizaciją didžiausiose nacionalinėse Lietuvos kariuomenės pratybose „Perkūno gri...

Aplinkos ministras patvirtino 

Alytaus jaunimo centro bendruomenė kreipėsi į Alytaus miesto merą ir tarybos narius. Kreipimąsi p...

Kviečiame pasiklausyti pokalbio su šauniais antrokais iš Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos