Klausyti gyvai

24:00 - 08:00

Nakties garso takelis

Kokie simptomai išduoda, kad trūksta gerųjų bakterijų.

Gerosios bakterijos yra skrandžio pagalbininkės ir jų nauda yra ne tik virškinimo traktui, bet ir visam organizmui.

Gyvosios gerosios bakterijos žarnyne padeda apdoroti vitaminą K ir kai kuriuos kitus B grupės vitaminus, folio rūgštį, bei riebiasias rūgštis.

Stiprina imunitetą, padeda virškinimui, gerina ne tik atmintį,bet ir mąstymą, prisideda prie serotonino gamybos.

Svarbiausias gerųjų gakterijų tikslas organizme neleisti išvešėti kenksmingiems organizmams, blogosiosms bakterijoms, jų santykis turi išlikti 20 procentų blogųjų ir 80   procentų gerųjų bakterijų, kad būtų balansas žarnyne ir vyktų visi procesai sklandžiai.

Gerųjų ir blogųjų bakterijų disbalansą  išduoda miego trūkumas, odos problemos, viršsvoris, nerimas, noras valgyti nesveiką maistą, daug salddaus maisto,  energijos trūkumas, susilpnėjusi imuninė sistemema, žmogus dažniau serga, įvairios alergijos, slenkantys plaukai, lūžinėjantys nagai, medžiagų apykaitos sutrikimai, virškinimo trakto sutrikimai, pilvo pūtimai, dujų kaupimasis, užkietiję viduriai, viduriavimas,

 Šie simptomai teigia, kad žarnyne trūksta gerųjų bakterijų.   Antibiotikų vartojimas, jie sunaikina gerąsias bakterijas, ir  be probiotinio maisto gali prireikti mėnesių menesius atstatyti organizmą

Manoma jog apie 70\80 procentų visos imuninės sistemos yra būtent žarnyne, todėl jeigu dažnai sergate būtina atstatyti balansą gerųjų bakterijų žarnyne.

Tai kaip atstatyti  gerųjų bakterijų poveikį? Atsakymas paprastesnis, nei tikėtasi, valgyti PROBIOTINĮ MAISTĄ.   ZOE – pirmieji Lietuvoje gaminami ekologiški gilios fermentacijos gerųjų bakterijų koncentratai, skirti praturtinti Jūsų kasdienę mitybą, gaminami skystu pavidalu, nes tai padeda išlaikyti aktyvias ir gyvas gerąsias bakterijas ir veikia efektyviau už kapsules. LAK labaratorijos tyrimai rodo, jog ZOE produkcijoje esantis gerųjų bakterijų kiekis yra tūkstančius kartų didesni  nei kefyre, jogurte kombučioje ar raugintuose kopūstuose. Palyginimui  galima sakyti, kad vieno litro koncentratas, savyje turi tiek  pat gerųjų bakterijų, kiek 40 – tyje tonų kefyro ar jogurto, o viename arbatiniame šaukštelyje yra tiek gerųjų bakterijų kiek kibire raugintų kopūstų. Šis koncentracijos kiekis 100% užtikrina teigiamą poveikį žmogaus organizmui. Rekomenduotinas kiekis  ne mažiau vienas arbatinis  šaukštelis vienai maisto porcijai arba puodeliui gėrimo. Didinti dedamo į maistą ZOE kiekius galite orientuodamiesi į priimtiną patiekalo skonį. Jokio perdozavimo pavojaus nėra, taigi galite didinti ZOE kiekį maiste individualiai „pagal skonį“ ir vartoti ZOE kiek širdis geidžia. Pradedantiesiems pirmąsias dvi savaites rekomenduojama prieš kiekvieną valgymą – pvz., pusryčius, pietus, vakarienę – pasidaryti puodelį probiotinio gėrimo: į puodelį vandens, sulčių ar kompoto įdėti vieną arbatinį šaukštelį ZOE ir prieš pat valgymą išgerti pusę puodelio, o kitą pusę išgerti arba bevalgant (užsigerti maistą) arba išgerti iškart po valgio, o po dviejų savaičių pradėti gamintis probiotinį maistą – t.y. dėti ZOE į šiltus augalinės kilmės patiekalus: sriubas, košes, blynus, troškintas daržoves ir t.t. Jeigu vartojate ZOE su maistu: į termiškai apdorotą maistą dėkite kai atvės iki tiek, kad nebedegintų gomurio, ir tada valgykite, žalią, termiškai neapdorotą maistą dėkite kelios valandos iki maisto vartojimo. ZOE produktai paverčia bulvių košę, blynus, salotas ar kitą augalinės kilmės maistą pilnaverčiu probiotiniu maistu, t.y. maistas tampa prisotintas gerosiomis bakterijomis, kurios suteikia pagrindą RŪGIMO procesui. Maistas žmogaus organizme gali arba pūti arba rūgti. Pabandykite atsakyti patys sau – kuris procesas yra sveikas?

RŪGIMAS ir yra Jūsų sveikatos paslaptis. ZOE koncentratas paprastą maistą paverčia visaverčiu, sveiku, sočiu, skaniu. Patekę į organizmą, jį aprūpina maistinėmis medžiagomis ir gausybe mikroelementų. Puvimą sukelia gyvulinės kilmės maistas: mėsa, kiaušiniai, žuvis, sūris ir t.t. Vartojant tokius produktus sudaroma terpė vystytis maistą pūdantiems grybeliams – mielėms ir pelėsiams. Todėl, vartojant ZOE, rekomenduojame valgyti kuo daugiau augalinės kilmės maisto, t.y. maisto, kuris virškinant galėtų rūgti ir stiprinti Jūsų organizmą. ZOE produktai ne vaistai, todėl nesitikėkite momentinio poveikio. Jei Jūs ilgą laiką vartojote pūvantį maistą – prireiks laiko ir kantrybės, kol išvalysite ir atstatysite rūgimo procesus virškinimo sistemoje. Tiesiog įtraukite ZOE į savo kasdieninio maisto racioną bei maitinkitės pilnaverčiu probiotiniu maistu, ilgainiui Jūsų organizmas pats atsikratys nereikalingų bei sveikatai kenkiančių medžiagų. ZOE produktai – tai gyvų gerųjų bakterijų šaltinis Jūsų organizmui. TEBŪNIE VISI SVEIKI!

Pristatymas Alytaus mieste tik 1 euras.

Kur įsigyti? El. parduotuvėje www.zavumynai.lt

*Reklama

Kitos naujienos

2024 m. gegužės 12 d. kartu su pirmuoju Respublikos Prezidento rinkimų turu vyks referendumas dėl...

Žiniasklaidos stebėsenos grupė „Reporteriai be sienų“ , paskelbė savo metinį pasaulinį žiniasklai...

Alytaus teatro ,,Mažojoje galerijoje" atidaromaXIX-oji LDUD - Lietuvos dailės ugdytojų draugijos narių,

2024 gegužės 4 d., 12 val., Alytaus Jaunimo parke.