Klausyti gyvai

09:00 - 10:00

Ryto programa „Geros dienos!“

Vyko pirmasis Žagarėlių čempionatas

Tradiciškai Lietuvoje prieš Užgavėnes buvo gaminami kuo riebesni patiekalai – tiek saldumynai, tiek riebūs mėsos patiekalai. 

Pagrindinis patiekalas Dzūkijoje – blynai. Užgavėnių pusryčiams ir pietums dzūkai virdavo kiaulės karką, o vakarienei krosnyje ant kopūstų lapų kepdavo žirninių blynų – ,,bandų“. Prigamindavo daug dešrų, išvirdavo riebios kopūstų sriubos.

Dar vienas puikus Užgavėnių gardėsis – žagarėliai. Ta proga šiandien Panemunės pilyje vyko „Žagarėlių čempionatas“!

Įspūdžiai iš „Žagarėlių čempionato“.

Kitos naujienos

Liepos 6-ąją – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) dieną – kviečiame švęsti Dzūkij...

Grupė 

Druskininkų rajone sunkiai apgirtęs vyras smurtavo prieš mažametę mergaitę. Kaip pranešė Alytaus apskriti...

Birželio 25 d. įsigalioja vasaros laikotarpio Alytaus miesto viešojo transporto tvarkaraščiai: da...