Klausyti gyvai

14:00 - 15:00

Dienos kaleidoskopas

Lietuvos čempionate jaunieji Alytaus lankininkai iškovojo daugiausiai medalių ir pagerino 2 rekordus

2024 m. vasario 24 – 25 dienomis Alytaus lankininkų klubo „Žaliasis lankas“ treniruočių bazėje vyko Lietuvos jaunimo, jaunių, jaunučių ir vaikų šaudymo iš lanko čempionatas uždarose patalpose. Šįkart salės šeimininkai, atstovaujantys ASRC-Žaliasis lankas, parodė ne tik svetingumą, bet ir tvirtą charakterį – tapo medalių lentelės lyderiais bei pagerino 2 šalies rekordus.

Dvi dienas vykusiose varžybose startavo daugiau kaip pusšimtis jaunųjų lankininkų iš 6 Lietuvos klubų. Trijose skirtingose lankų grupėse savo jėgas išbandė 8-18 metų sportininkai. Geriausią pasirodymą šįkart surengė vietiniai, ASRC-Žaliasis lankas atstovai, kurie pasižymėjo ne tik medalių gausa. Paprastų lankų U18 ir U15 grupėse krito 2 Lietuvos rekordai, o naujaisiais jų savininkais tapo Emilis Tamulionis ir Gustas Bražinskas. Iš viso alytiškiai iškovojo 11 medalių ir 3 čempionų titulus. Paprastų lankų U15 grupėje čempionės titulą iškovojo Amalija Ribinskaitė, U18 merginų grupėje – Paulina Šidlovskytė, U18 vaikinų grupėje čempionu tapo Emilis Tamulionis. 

Kovo 10 dieną Alytuje vyks Lietuvos senjorų šaudymo iš lanko čempionatas, o kovo 16-17 dienomis alytiškiai vyks savo jėgas išbandyti pagrindinėse sezono varžybose – Lietuvos šaudymo iš lanko čempionate, kuris vyks Utenoje.

Kitos naujienos

Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis vėl komandiruotėje. Darbotvarkėje komandiruotė nurodoma nuo pirmadi...

Kauno apygardos teismas, išnagrinėjęs baudžiamąją bylą, kaltu pripažino buvusį Lazdijų rajono sav...

Du talentingi ir unikalių balsų savininkai Rūta MUR ir Jurijus Veklenko suvienijo jėgas ir šiandi...

Atėjus pavasariui, pamažu atgimstant gamtai, bunda ir erkės, platinančios žmogui pavojingas ligas...