Klausyti gyvai

06:30 - 08:35

Ryto programa „Geros dienos!“

Krepšinio turnyras policijos dienai paminėti Lazdijuose

Krepšinio turnyras policijos dienai paminėti Lazdijuose

Rugsėjo 26-ąją Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Lazdijų rajono policijos komisariate vyko krepšinio turnyras, skirtas Angelų sargų – policijos dienai paminėti.
Turnyras, jau tapęs tradicinis, finansuojamas iš Lazdijų rajono savivaldybės prevencinės programos „Viešosios tvarkos ir visuomenės saugumo užtikrinimas”, surengtas jau dvyliktus metus iš eilės.
Krepšinį žaidė vaikai, suskirstyti į dvi amžiaus grupes: jaunesniųjų ir vyresniųjų. Komandą sudarė trys vaikai. Varžybose dalyvavo 25 Lazdijų rajono mokyklų komandos.
Jaunesniųjų amžiaus grupėje pirmąją vietą iškovojo Jonas Gazdziauskas, Dovydas Zdančius ir Matas Jarmala. Antrają vietą užėmė Justas Burdulis, Aurimas Radišauskas ir Deividas Petuška. Trečiosios vietos laimėtojais tapo Mantas Valukonis, Matas Ribinskas ir Matas Budreika.
Vyresniųjų amžiaus grupėje pirmosios vietos laurus antrus metus iš eilės skynė Arminas Bučinskas, Lukas Tamašauskas ir Vytenis Vaivada, antrosios nugalėtojai Tomas Pileckas, Marius čŒėsna ir Henrikas Ribinskas. Trečiąją vietą laimėjo Aurimas Ditkevičius, Gytis Buckiūnas ir Deivydas Pavasaris.
Prizininkai buvo apdovanoti atminimo medaliais ir asmeninėmis dovanėlėmis. Dalyviai ir sirgaliai turėjo puikią progą neoficialioje aplinkoje pabendrauti su teisėsaugininkais.

————-
Kalbėk [email protected]

Kitos naujienos

Gegužės 5 d. 16:00 val., sekmadienis, Alytaus kultūros centras, didžioji salė.

Motinos diena - viena gražiausių pavasario švenčių, kai kiekvienas iš mūsų skiriame dėmesį savo mamoms. [audio...

Gegužės pirmąjį sekmadienį visos pasaulio gėlės žydi tik Mamoms! Lai žydi ne tik gėlės, bet ir Ma...

Gegužės 13 d. 18:00 val., pirmadienis, Alytaus kultūros centras.