Klausyti gyvai

11:00 - 13:00

10 geriausių

20 metų ūkininkaujant – bendrovė "Atžalynas"

Bendrovė „Atžalynas” įsikūrė 1993-iaisiais liepos 3 dieną. Tuomet Alytaus rajone kūrėsi ne viena tikia įmonė, tačiau išlikti ne visiems buvo lemta. „Atžalynas” ne tik išliko, bet ir sustiprėjo. č®monė besiverčianti žemės ūkio veikla ir šiandien visus stebina gerais veiklos rezultatais. Bendrovės metinė apyvarta milijoninė. Jai nuo pirmos gyvavimo dienos vadovauja patyręs žemdirbys ir didžiausias bendrovės akcininkas Algis Š½ėkas.

„Atžalynas” valdo ne vieną tūkstantį hektarų savos ir nuomojamos žemės Alytaus, Lazdijų, Marijampolės ir Varėnos rajonuose. Verčiasi augalininkyste ir galvijininkyste.  kaip sakė pirmininkas darbo daug, jis įdomus, bet svarbiausia, kad suburtas geras, darbštus kolektyvas. „Atžalyne” šiandien dirba jau kelinta karta. Beje, pats Algis džiaugiasi, kad į bendrovę parsiviliojo dukrą, tikisi, kad ir sūnus, šiandien dirbantis banke, ateityje grįš perimti tėvo verslą.

„Atžalynas” – moderni ir besiplečianti įmonė. Š tai ir šiandien ten vyksta statybos, mat rugpjūčio 1 dieną, jau turi veikti naujas grūdų sandėlis. Tad, kaip sako pirmininkas, yra darbo, bet ir švęsti reikia. Liepos 4 dieną įmonės gimtadienį minės per 200 svečių: ir kviestinių, ir įmonės darbuotojų, jų šeimos narių.  Laukiant javapjūtės, dabar tinkamas laikas švęsti, – sakė bedrovės „Atžalynas” pirmininkas Algis Š½ėkas.

————
kalbėk [email protected]

Kitos naujienos

Gegužės 5 d. 16:00 val., sekmadienis, Alytaus kultūros centras, didžioji salė.

Motinos diena - viena gražiausių pavasario švenčių, kai kiekvienas iš mūsų skiriame dėmesį savo mamoms. [audio...

Gegužės pirmąjį sekmadienį visos pasaulio gėlės žydi tik Mamoms! Lai žydi ne tik gėlės, bet ir Ma...

Gegužės 13 d. 18:00 val., pirmadienis, Alytaus kultūros centras.