Klausyti gyvai

24:00 - 06:30

Nakties garso takelis

„Dainos be stogo“ – apie visiems rūpimas problemas

Geras ženklas – pinga nafta, bet už tai pabrangs elektra. Ir vėl, tik neklauskit, kodėl“, – dainuoja patrakėliai mimai „Neteisėtai padaryti“ antradienio rytą virš Vilniaus stogų. Kas savaitę ant vieno iš Vilniaus stogų susitikę mimai Rokas Petrauskas ir Šarūnas Gedvilas apdainuoja vis kitą aktualiją.Neteisėtai padaryti 3 - Nuotr aut Andrius Burba

 

 

„Mūsų misija – nešti gerą nuotaiką ir pozityvumą. „Dainos be stogo“ yra dar vienas būdas padėti mūsų klausytojams pažvelgti kitaip į tai, kas aktualu kasdien ir kas gal ne visada pakelia ūpą“, – teigia dainuojantys mimai. Kiekvienoje dainoje be stogo mimai pasirodo vis kitokiame vaidmenyje. Pavyzdžiui, naujausioje dainoje apie degalų kainas mimai įsikūnija į bardus ir filosofiškai ramiai žvelgia į vis augančias degalų kainas bei svarsto, kas dėl to kaltas.

Neteisėtai padaryti 2 -Nuotr aut Andrius BurbaDainuojantys mimai „Neteisėtai padaryti“ niekada nevengė į įvairias temas žvelgti per ironijos ir net sarkazmo prizmę. Tai akivaizdu ir pasiklausius debiutinio grupės albumo „Skandalas“ arba apsilankius grupės koncerte. „Sulaužėme mimų tylos įžadus tam, kad pilna koja tėkštumėmės į populiarumą ir išrėktume viską, kas susikaupė per tylos metus“, – nekartą apie savo užmojus yra sakę mimai.

Naujausią dainą be stogo pamatyti galima čia: http://lnkgo.alfa.lt/video-perziura/11670/dainos-be-stogo-kainos-degalu

Kitos naujienos

2019 m. Alytaus padangų perdirbimo įmonėje „Ekologistika“ kilęs gaisras pasekmių alytiškių ir aplinkinių ...

Balandžio 26-27 dienomis Birštone vyko Lietuvos moterų krepšinio lygos B diviziono finalas, kuria...

Į radijo stotį FM99 kreipėsi klausytojas, kuris atkreipia dėmesį šia tema:

Pavasarį dviračių sezonas įgauna pagreitį – gatves vienu metu užplūsta įvairiausio amžiaus dvirat...