Klausyti gyvai

20:00 - 24:00

Vakaro dvelksmas

Radijo stoties „FM99“ eteryje – dovanos, kurių geidžia net ir Kalėdų senelis

Ar jaučiate, kad į mūsų namus ir širdis jau beldžiasi didžiųjų metų švenčių laukimas?  O radijo stotis „FM99“ ir „Centrinė IKI“  kviečia Alytus_kaledine_akcija_kombainai_FM99dalyvauti šventiniame žaidime „Dovana, kurios geidžia net ir Kalėdų senelis“! Kasdien, po 11 valandos įsijunkite „FM99“ ir laimėkite  dienos dovaną  .Tereikia programoje „Laisva forma“ telefonu 8 315 77711  pirmam prisiskambinti į studiją ir įveikti nesunkią užduotį. Šią svaitę kasdien dovanosime po 50 Lt/ 14,48 EUR vertės „Verus“ dovanų kuponą! 

Bet tai dar ne viskas – dar daugiau dovanų kas savaitę apsiperkantiems „Centrinėje IKI“! Centrinė „IKI“ Alytuje pirkite  prekių ar paslaugų ne mažiau negu už 25 litus arba 7 eurus 24 centus, užpildykite  akcijos skrajutėje esančią anketą,  įmeskite ją į urną prie parduotuvės „Elektromarkt“  kasų ir jau nuo lapkričio 28 dienos kiekvieną penktadienį laimėkite po galingą „Bosh“ virtuvinį kombainą!  „Centrinė IKI” Alytuje, Naujojoje gatvėje 2c.

***********

Išsamios akcijos taisyklės čia:

1. Akcijos pradžia – 2014 m. lapkričio mėn. 17 d., akcijos pabaiga – 2014 m. gruodžio mėn. 19 d.

2. Akcijos prizai. Dienos prizai: 21 Alytaus prekybos centro „Centrinė IKI“ parduotuvių ar / ir paslaugų teikimo įmonių dovanų. Savaitės prizai: 4 vnt. UAB „Baltisches Haus“ dovanos, BOSCH MUM4880 virtuviniai kombainai. Savaitės prizus pristato UAB „Mediashop“, parduotuvė „Elektromarkt“.

3. Akcijoje gali dalyvauti kiekvienas Alytaus prekybos centro „Centrinė IKI“ pirkėjas, bet kurioje šio prekybos centro parduotuvėje ar paslaugų teikimo įmonėje įsigijęs prekių ar paslaugų ne mažiau kaip už 25 litus (7,24 €), užpildęs akcijos skrajutės anketą ir įmetęs ją į akcijos urną prie parduotuvės „Elektromarkt“ kasų 2-ajame aukšte.

4. Akcijoje gali dalyvauti asmenys, 2014 11 17–2014 12 18 įsigiję pirkinių arba paslaugų ne mažiau kaip už 25 Lt (7,24 €) ir išsaugoję tai įrodančius kvitus.

5. Turint vieną pirkinių kvitą pildoma tik viena akcijos skrajutė.

6.  Turint vieną pirkinių kvitą viena akcijos skrajutė pildoma ir tuo atveju, jei visa pirkinių suma viršija 25 Lt (7,24 €).

7. Pirkinių kvitų sumos neskaidomos ir nesudedamos.

8. Dalyvavimų akcijoje skaičius neribojamas.

9. Akcijos skrajutės yra UAB „Baltisches Haus“ nuosavybė.

10. Dienos prizų galima laimėti 2014 11 17–2014 12 18 nuo pirmadienio iki ketvirtadienio prisiskambinus į tiesiogiai transliuojamą radijo stoties „FM 99“ žaidimą ir teisingai atsakius į akcijos organizatoriaus pateiktą klausimą. Radijo žaidimo pradžia – 11 val.

11. Savaitės prizų laimėtojai nustatomi 2014 11 28–2014 12 19 atsitiktinės atrankos būdu – kiekvieną penktadienį nuo 11 val. tiesioginio radijo stoties „FM 99“ eterio metu traukiant akcijos skrajutę iš akcijos urnos. Laimėtojai apie laimėjimą iš karto informuojami telefonu, nurodytu akcijos skrajutėje. Akcijos savaitės prizo laimėtoju laikomas asmuo, atsiliepęs tuo telefonu ir teisingai išvardijęs akcijos skrajutėje nurodytus duomenis. Jei pirmasis laimėtojas neatsiliepia ar nėra išsaugojęs pirkinių kvito, atsitiktinės atrankos būdu nustatomas kitas laimėtojas. Akcijos savaitės prizo laimėtojo anketa grąžinama į akcijos urną ir gali dalyvauti lošiant pagrindinį prizą.

12. Pirkinių kvitus, kurių nu-meriai nurodyti akcijos skrajučių anketose, akcijos dalyviai privalo saugoti iki pat akcijos pabaigos, kad laimėjimo atveju galėtų juos pateikti akcijos organizatoriams.

13. Akcijos prizus laimėtojai privalo atsiimti per septynias dienas nuo laimėjimo paskelbimo dienos, kitu atveju prizai tampa akcijos organizatorių nuosavybe.

14. Skrajutės ne iki galo užpildytomis anketomis arba klaidingai nurodytais duomenimis į akciją neįtraukiamos.

15. Laimėtojų sąrašas skelbiamas www.fm99.lt svetainėje.

16.Prizai į piniginį ekvivalentą nekeičiami.

17.Akcijoje negali dalyvauti UAB „Baltisches Haus“ ir radijo stoties „FM99“ (UAB „Alytaus radijas“) darbuotojai bei jų šeimos nariai. 18. Akcijos organizatoriai pasilieka teisę keisti akcijos prizus ir / ar akcijos taisykles arba nutraukti akciją bet kuriuo metu iš anksto neinformavę.

19. Akcijos organizatorius yra UAB „Baltisches Haus“,   J. Jasinskio g. 16A, Vilnius.

Kitos naujienos

Alytaus jaunimo centro bendruomenė kreipėsi į Alytaus miesto merą ir tarybos narius. Kreipimąsi p...

Kviečiame pasiklausyti pokalbio su šauniais antrokais iš Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos

Alytaus sporto ir rekreacijos centro baseine praėjusį sekmadienį baigėsi Lietuvos vyrų vandensvydžio čemp...

BALANDŽIO 30 D. 18:00 val. Alytaus kino klube "Kino kablys" kviečiame į filmo "Karta.EU" premjerą ir susi...