Klausyti gyvai

19:00 - 19:35

Muzikinis vakaras

Alytaus miesto savivaldybėje atsiras Statybos ir Viešosios tvarkos skyriai

Alytaus miesto savivaldybėje padaugės darbuotojų. Nuo kitų metų vasario 1 dienos joje dirbs 180 darbuotojų. Klausimą pristatęs Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Jastremskas teigė, „tai pagerins gyventojams teikiamas paslaugas“.  Savivaldybė ketina imtis pati stebėti mieste įrengtas kameras, iki šiol ši paslauga buvo perkama. Taip bus sutaupyta lėšų.

Anot direktoriaus, ketinama sustiprinti darbą su verslu. Viešųjų pirkimų skyrius turės didesnes galimybes apklausti verslo įmones, dalyvaujančias mažos vertės viešuosiuose pirkimuose.  Taip pat ketinama atkurti Statybos skyrių, kurio darbuotojai administruos mieste vykdomus investicinius projektus.

Buvo pastebėta, kad ateityje būtų svarbu vėl atkurti Strateginio planavimo skyrių, kuris šiuo metu sujungtas su finansų skyriumi. Tokios galimybės V. Jastremskas neatmetė, nors pažymėjo, jog tokio skyriaus darbas yra susijęs su žmogiškaisiais resursais ir darbuotojų kompetencija.

Tarybos nariai domėjosi, ar nebus atleidžiami administracijos darbuotojai. Anot administracijos direktoriaus V. Jastremsko „žinome, kad dažnai po reorganizacija slepiasi  dalies darbuotojų atleidimas. Tačiau mes, jeigu matome, kad darbuotojas negali atlikti pavesto darbo, šį klausimą sprendžiame kitaip“. Jis paminėjo, kad tai yra vidaus tvarkos klausimai, viešai apie tai  kol kas direktorius kalbėti neketina.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Jastremskas
Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Jastremskas

 

Kitos naujienos

Alytaus jaunimo centro bendruomenė kreipėsi į Alytaus miesto merą ir tarybos narius. Kreipimąsi p...

Kviečiame pasiklausyti pokalbio su šauniais antrokais iš Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos

Alytaus sporto ir rekreacijos centro baseine praėjusį sekmadienį baigėsi Lietuvos vyrų vandensvydžio čemp...

BALANDŽIO 30 D. 18:00 val. Alytaus kino klube "Kino kablys" kviečiame į filmo "Karta.EU" premjerą ir susi...