Klausyti gyvai

18:00 - 19:00

10 geriausių

„Gazelės“ apdovanojimo laimėtojas alytiškis Vidas Dubinskas savo įmonėje dirba vienas

 

Sparčiausiai augančiame bendrovės konkurse „Gazelė“ Alytaus regiono stipriausia įmone tapo UAB „Meganova LT“.  Pagrindinį  „Lietuvos gazelės“ apdovanojimą pelnė bendrovė „Agrosfera“. Šiemetiniame, jau dvyliktajame „Gazelių“ konkurse dalyvavo 4 000 smulkiojo ir vidutinio verslo bendrovių. Naujovės, inovacijos, pažanga. Tai – keletas svarbiausių kriterijų, kurie minimi renkant sparčiausiai augančias įmones.

Gazele (2)
Sparčiausiai augančiame bendrovės konkurse „Gazelė“ Alytaus regiono stipriausia įmone tapo UAB „Meganova LT“. (nuotr. AMS)

Su sėkme konkurse UAB „Meganova LT“ direktorių Vidą Dubinską pasveikino Alytaus miesto meras Vytautas Grigaravičius. Paklaustas ar Alytuje yra problemų vystant verslą meras V. Grigaravičius sako, kad jų yra daug, nors bedarbystė mieste nemaža, tačiau įmonėms sunku rasti įvairių pareigybių darbuotojų. Tačiau meras džiaugiasi, kad šios įmonės pavyzdys įrodo, kad galima kurti verslą ir neturint šimtų darbuotojų. „Meganova LT“ direktorius verslą vysto vienas, neturėdamas darbuotojų, tačiau ateityje galvoja įdarbinti keletą jų, nes vienam suspėti darosi sunku.

Kaip sakė Vidas Dubinskas, iki paskutinės akimirkos nesitikėjo, kad gaus „Gazelės“ apdovanojimą, kuris yra pirmasis. „Apdovanojimas buvo visiškai netikėtas. Atrodo, yra didesnių, geriau dirbančių įmonių. Dirbu vienas, susikaupęs, stengiuosi viską padaryti kuo geriau, lanksčiai ir operatyviai reaguoti į poreikį“, – pasakojo V. Dubinskas, turintis ilgametę verslo patirtį. Jis pabrėžė, kaip svarbu versle turėti patikimus partnerius.

Vidas Dubinskas
Tarp apdovanotųjų ir Alytaus krovinių ekspedijavimo įmonė – UAB „Meganova Lt“. („FM99“ nuotr. V.Grigaravičius ir V.Dubinskas)

Kaip sakė V. Dubinskas, verslo sėkmė slypi gebėjime lanksčiai suteikti krovinių ekspedijavimo paslaugas sakė V. Dubinskas.„Meganova LT“ veiklą pradėjo 2010 m. Pagrindinė įmonės veikla krovinių ekspedijavimas ir nespecializuota didmeninė prekyba. Įmonės apyvarta per 5 metus pakilo iki 3,33 mln. eurų.

Kitos naujienos

Alytaus jaunimo centro bendruomenė kreipėsi į Alytaus miesto merą ir tarybos narius. Kreipimąsi p...

Kviečiame pasiklausyti pokalbio su šauniais antrokais iš Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos

Alytaus sporto ir rekreacijos centro baseine praėjusį sekmadienį baigėsi Lietuvos vyrų vandensvydžio čemp...

BALANDŽIO 30 D. 18:00 val. Alytaus kino klube "Kino kablys" kviečiame į filmo "Karta.EU" premjerą ir susi...